Rolluiken

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


Iza & Peter Efenberg
Mobile :+31 621 527 259
e-mail:argokozijn@gmail.com

Ramen en deuren in alle prijsklassen

Rolluiken*

Op zoek naar een goede afsluiter van uw woning? Op zoek naar een goede afsluiter van uw woning? Overweeg dan eens Krispol rolluiken. Ze versterken de veiligheid, isoleren uw woning extra én zorgen voor voldoende privacy.Krispol heeft een ruim aanbod: inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en rolpoorten.

 

Inbouwrolluik

Bij een inbouwrolluik zit het opgerolde luik in de ruimte die uitgespaard wordt bovende raamopening. Inbouwrolluiken worden vaak toegepast in nieuwbouw en zorgen voor een blijvende identiteit van het architectonisch ontwerp zonder beeld verstorende kasten. Vanuit een holle ruimte in de muur of vanuit een kunststof kast boven het raam rolt, via geleiders, een pantser van in elkaar geschoven lamellen naar beneden. De lamellen zijn dubbelwandig en vol geschuimd, voor stevigheid en isolatie.

Er kan gekozen worden voor een handbediening of d.m.v. electro motor.


 

Voorbouw rolluik

 

Ons voorbouw systeem wordt netjes en strak rondom uw kozijnen op uw kozijn aangebracht. Het zit in de negge van uw buitengevel. Het heeft, mede afhankelijk van vorm en kleur een modern of bescheiden uiterlijk. De kasten zijn in een ronde of in een hoekige vorm en in diverse rolluikkleuren verkrijgbaar.

 


 

Rolpoorten

 

Krispol rolpoorten zijn ontworpen om in winkelcentra, en garages geinstalleerd te worden. Maximale afmetingen voor rolpoorten: breedte-6 m, oppervlakte 16m2.

 


 

Company partners

      

Copyrigcht © 2013 Mijn ramen en deuren