Raam- en deurhorren

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


Iza & Peter Efenberg
Mobile :+31 621 527 259
e-mail:argokozijn@gmail.com

Ramen en deuren in alle prijsklassen

Raam- en deurhorren

Een hor is een comfortabel, praktische en tevens effectieve bescherming van onze woningen tegen insecten, stof en pollen, wat in de tijden van allergieën uiterst belangrijk is. Dankzij horren kunnen wij thuis gerust genieten van het mooie weer. Met horren kunnen wij zowel ramen als deuren afdekken. Het horrenframe wordt gemaakt van aluminium profielen en het koolstofvezelgaas.

Het is een stevige constructie en bij het juiste gebruik gaat het jaren mee. Onze horren zijn gemakkelijk te monteren en te demonteren. Rolhorren zijn een moderne, praktische en in het geval van ruimtegebrek de enige oplossing om onze woningen en huizen te beschermen. Aan de geleider ende bedieningslijst zit een borstel om de kleinste kieren af te sluiten.

Het toegepaste veermechanisme mezorgt voor het optimale comfort tijdens de gehele gebruiksperiode. De kleur van de cassetten en geleiders kunnen worden afgestemd op de kleur van de kozijnen waar door het geheel mooi samen combineert. De rolhor kan in het kozijn of op het kozijn geplaatst worden. Wij hebben horizontaal en verticaal bediende rolhorren in ons assortiment.

Onze horren worden afzonderlijk op maat gemaakt bij iedere bestelling daarom zijn zij geschikt voor alle soorten ramen. 

 

-Ons assortiment bestaat uit:

-Raam- en deurhorren

--Inklemhorrenofrolhorren 

-Schuifhorren

-Horren op maat

 


 

Company partners

      

Copyrigcht © 2013 Mijn ramen en deuren