Buitenscreens

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


Iza & Peter Efenberg
Mobile :+31 621 527 259
e-mail:argokozijn@gmail.com

Ramen en deuren in alle prijsklassen

Buitenscreens

Natuurlijke koeling en energiebesparing

Als buitenzonwering, maak de screen het mogelijk om een constante temperatuur te bereiken die in de kamer wordt blootgesteld aan zonlicht. Tegelijkertijd vermindert de screen het gebruik van airconditioners alsook de operationele kosten van gebouwen of woningen.

 

Visueel comfort

Door hun specifieke eigenschappen van de Soltis en Polyscreen weefsels die worden gebruikt in onze screens, staan ze garant voor een effectieve optische belemmering voor het licht dat in de kamer binnenvalt en vermindert men doeltreffend de contrasten met het behoud van een goede zichtbaarheid naar buiten toe.

 

Esthetiek en functionaliteit

Ons breed assortiment aan stoffen en kleuren en de verschillende kleuren van de profielen alsook de optie van alle lakkleuren maakt een perfecte integratie in een bepaalde omgeving toe. Door de installatie of montage van de screens binnen in een gebouw met verduisterende doek kan men een volledige black-out effect creëren, zoals bv. voor klaslokalen en bioscopen. De toepassing van een optioneel weerstation zorgt voor een volledige bescherming tegen alle weersomstandigheden.

 

Duurzaamheid

Een robuuste Aluminium constructie en de toepassing van hoogwaardige stoffen gemaakt uit duurzame polyester vezels bedekt met PVC zorgen voor een langdurig gebruik van de screen. 


 

Company partners

      

Copyrigcht © 2013 Mijn ramen en deuren