Buitenzonwering

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


Iza & Peter Efenberg
Mobile :+31 621 527 259
e-mail:argokozijn@gmail.com

Ramen en deuren in alle prijsklassen

Welkom bij argokozijnen.nl

 

 

Als u uw kozijnen wilt vervangen door beter isolerende kozijnen die ook nog eens geluidswerend zijn, bent u bij ons aan het juiste adres!!! Ons bedrijf is uniek in Nederland als het gaat om kozijnen met drievoudige glas pakketten in het assortiment.

Deze kozijnen zijn het beste alternatief voor mensen, die in de buurt van drukke straten wonen of voor mensen die graag op stookkosten willen besparen. De afwerking is op het hoogste niveau. In Europa zijn wij marktleider in de productie van kunststof, aluminium en houten kozijnen en deuren.

Twintig jaar ervaring en het uitvoeren van innovatieve oplossingen maakt ons expert op het gebied van schrijnwerk. In ons assortiment kunt u vinden: kunststofkozijnen, houten en aluminium kozijnen, kunststof, houten en aluminium deuren, en nu ook nieuw in ons aanbod!!! Composiet deuren, buitenrolluiken, raamdecoratie, raamroosters, luiken,garageroldeuren en meer. Wij bieden ook professioneel advies en montagediensten.

Voorbouw rolluik

 

Ons voorbouw systeem wordt netjes en strak rondom uw kozijnen op uw kozijn aangebracht. Het zit in de negge van uw buitengevel. Het heeft, mede afhankelijk van vorm en kleur een modern of bescheiden uiterlijk. De kasten zijn in een ronde of in een hoekige vorm en in diverse rolluikkleuren verkrijgbaar.

 


 

Company partners

      

Copyrigcht © 2013 Mijn ramen en deuren