-kunststof

foto1
foto1
foto1
foto1
foto1


Iza & Peter Efenberg
Mobile :+31 621 527 259
e-mail:argokozijn@gmail.com

Ramen en deuren in alle prijsklassen

Kozijnen-kunststof

Onze kozijnen worden gekenmerkt door goede thermische akoestische isolatie eigenschappen en duurzaamheid, zijn resistent tegen zware weersomstandigheden. Deze eigenschappen maken kunststof kozijnen bijzonder geschikt in steden maar ook in een vrijstaande woning, waar ze zich perfect laten combineren met moderne interieurs maar ook eveneens metmonumentale gebouwen.

Onze kozijnen zijn bijzondergeschikt om oude gebouwen technisch temoderniseren zonder afbraak te doen aan hun klassieke uitstraling.Architectonisch vervangen kunststof kozijnen ideaal afgeleefde houten exemplaren, door het oorspronkelijke oogmerk van de ontwerper te weerspiegelen.Hoge duurzaamheid en verschillende gradaties in thermo-  en geluidsisolatie zijn de mogelijkheden die bijdragen als extragebruikswaardebijvoorbeeld als u woont aan een drukke doorgaande weg.Kunststof kozijnen zijn beschikbaar in 5, 6 of 8 kamerprofielen, en onderscheiden zich door stijfheid van de constructie en thermische isolatie, en dankzij innovatieve oplossingen zoals dubbelglas en tripelglas en zelfs viervoudig glas, gevuld met gas verhogen zij aanzienlijk de thermische isolatie.

Dankzij dergelijke eigenschappen en toegepaste technologie bieden kunststofkozijnen hoge gebruikswaarde tegen relatief lage prijs. Lage prijzen van kunststof kozijnen hebben sterk invloed op hun populariteit en frequentie van gebruik. Bij bouwinvesteringen waar een grote hoeveelheid kozijnen met hoogwaardige technische kwaliteit toegepast moet worden, verdringen ze andere duurdere minder duurzameoplossingen.

Onze kozijnprofielen zijn verkrijgbaar in allerlei stijlen. De kozijnen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren, vormen en afmetingen volledig naar wens van de klant. Onze kozijnen zijn voorzien van stalen kokers en hebbenisolatiewaarde U=1,0W/m2K. Voor zeer veel eisende klanten hebben we in ons aanbod kunststof kozijnen met de isolatiewaarde U=0,6W/m2K waarbij speciale thermische ramenhet warmteverlies minimaliseren. Ieder kozijn voldoet aan hoge normen technische en functionele eisen wat garant staat voor vele jaren veilig gebruik.

Alle kunststof kozijnen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en uitstekend kwaliteit hang- en sluitwerk zorgt voor diverse mogelijkheden in openingsstanden.

Al onze producten zijn van topkwaliteit!!!!!! Tegen scherpe prijzen!!!!!


Company partners

      

Copyrigcht © 2013 Mijn ramen en deuren